Blogtrip internacional Costa Brava Girona

16 blocaires de primer nivell mundial generaran continguts interessants a les xarxes socials sobre les destinacions gironines.


MARç 2014

Del 3 al 10 de maig, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona durà a terme per primera vegada a Catalunya un blogtrip, acció promocional de màrqueting i comunicació, dirigida a 16 blocaires internacionals de primer nivell amb la clara voluntat de donar a conèixer les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona a milions de turistes, visitants i viatgers a través de les xarxes socials.

Durant set dies tindrà lloc un viatge de descoberta i d’experiències a la Costa Brava per un grup de destacats i influents blocaires internacionals del sector turístic que generaran continguts interessants a les xarxes socials en les quals actuen. 

Participen al viatge prescriptors i opinadors turístics de referència a Internet com el nord-americà Andy Hayes, gestor del portal www.sharingtravelexperiences.com i actualment número 3 del rànquing de la llista dels 25 prescriptors més influents de relacions públiques i viatges a Internet. També es compta amb la presència de la nord-americana Marilyn Terrell, editora de la revista de viatges National Geographic amb presència a les xarxes socials, i la austríaca Lea Hajner, de la guia social de viatges Tripwolf, amb àmplia presència en diferents països.

El blogtrip internacional Costa Brava pot seguir-se des dels perfils @costabrava_, en català i castellà, i @visitcostabrava, en anglès; també utilitzant el hashtag #inCostaBrava.