Blogtrip #inPyrenees

El primer blogtrip internacional Pirineu de Girona va generar en una setmana 10 milions d’impressions a Twitter.


MARç 2014

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, les entitats i els empresaris turístics de les comarques d’interior van organitzar el primer blogtrip internacional Pirineu de Girona del 26 de setembre al 3 d’octubre. L’acció promocional de màrqueting i comunicació anava dirigida a blocaires internacionals de primer nivell amb la clara voluntat de donar a conèixer els productes i serveis turístics de la destinació Pirineu de Girona a milions de turistes, visitants i viatgers a través de les xarxes socials. Durant set dies, els prescriptors van descobrir i viure la natura, la cultura i la gastronomia del Pirineu de Girona gràcies a un intens programa d’activitats.

El blogtrip Pirineu de Girona, integrat per un grup de deu opinadors que entre els seus blocs i enllaços a Facebook i Twitter sumen prop de 600.000 seguidors, va generar en sis dies 10 milions d’impressions a Twitter i va ser trending topic (TT al wanderlisting) en viatges d’arreu del món en una ocasió.

Els participants són deu joves viatgers disposats a descobrir món, cultures i persones, i tot seguit informar, comunicar i prescriure les seves experiències a través de les xarxes socials. Els inspira la natura, la bona cuina, les experiències diferents i intenses, l’autenticitat i l’originalitat. A aquests líders d’opinió els agrada compartir les seves experiències i fan de la seva passió per descobrir territoris un ofici.

 

A la blocosfera, el blogtrip #InPyrenees va tenir repercussió abans, durant i després amb la publicació a les xarxes socials, en tan sols quatre setmanes, de 22 apunts, 8 dels quals al web de Lonely Planet, el mitjà en línia de referència en turisme i viatges d’àmbit mundial.  

El blogtrip internacional Pirineu de Girona es va poder seguir des dels perfils @visitcostabrava, en anglès, @pirineudegirona, en català i castellà, a més de l’etiqueta #inPyrenees.