Notícia del Butlletí Febrer 2014

Blogtrip #InPyrenees

El blogtrip genera més de quinze milions d’impressions a les xarxes socials.

Del 3 al 7 de febrer, va tenir lloc el primer viatge de bloguers internacionals al Pirineu de Girona, #InPyrenees, celebrat durant la temporada d’esquí i centrat en donar a conèixer entre els seguidors de blogs, portals i xarxes socials les activitats que ofereixen les quatre estacions d’esquí alpí gironines, els establiments turístics que els acullen i la gastronomia d’interior. A banda d’activitats a la neu com l’esquí nocturn, les excursions amb raquetes i l’esquí de muntanya, els bloguers van visitar poblacions com ara Puigcerdà, Llívia, Camprodon i Olot. La seva activitat a les xarxes socials va generar 15.823.196 impactes en una setmana.

Van participar al viatge Doris Casares, bloguera i periodista col·laboradora en mitjans digitals com ara3viajes, i fundadora de la comunitat de bloguers de viatges més influent d’Espanya, Travel Inspirers; els bloguers britànics Iain Mallory, del blog Mallory on travel, i Andy Higgs, de Grown-up travel; el videobloguer Diego Pons, de Viajandocondiego, i Mariana Calleja, col·laboradora del blog Traveldudes i també de Travelthirst. Entre tots els participants reunien més de 245.667 seguidors a les xarxes.

També durant aquest mes, del 18 al 25 de febrer, va tenir lloc el blogtrip Snow Family Adventure #InPyrennees, en el qual una bloguera britànica va visitar, junt amb la seva família, el Pirineu de Girona per tal de donar a conèixer l’oferta de neu de les estacions d’esquí de la Cerdanya i del Ripollès adreçada al turisme familiar.

Cal destacar l’alta participació i implicació de les entitats i empreses turístiques del Pirineu gironí així com de diversos ambaixadors en ambdues accions.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona