Blogtrip #InPyrenees

Vuit blocaires de primer nivell mundial participen en el segon blogtrip internacional Pirineu de Girona


MARç 2014

 Del 24 de setembre a l’1 d’octubre ha tingut lloc la segona edició del blogtrip #InPyrenees organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb el suport d’entitats i empreses turístiques de les tres comarques gironines d’interior. El blogtrip s’ha fet just després de finalitzar l’acció promocional i de comunicació TBEX.


Un grup de vuit blocaires, entre els quals destaquen @TheplanetD, amb més de 36.470 seguidors a Twitter; @earthxplorer, amb 107.798 seguidors i un dels influenciadors més importants; el nord-americà Mat Long, blocaire del portal landlopers.com, i Marta Carnero, de la @GuiaRepsol, entre d’altres, han participat per primera vegada en aquesta acció pensada per destacar el valor del rerepaís i difondre el conjunt de l’oferta turística del Pirineu de Girona.

Durant sis dies, els prescriptors han descobert i viscut la natura, la cultura i la gastronomia del Pirineu de Girona gràcies a un intens programa d’activitats que els ha portar a visitar el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa passejant en ruc, la Cerdanya en globus i la Fageda d’en Jordà i la Vall de Núria a peu, entre d’altres atractius. A banda de les excursions, els viatgers han conegut l’artesania al Museu dels Sants d’Olot, han anat a buscar bolets amb el cuiner Francesc Rovira, del restaurant Cal Xesc de Gombrèn (una estrella Michelin), han practicat barranquisme al riu Freser i Segway a la Molina. El grup també ha pogut degustar productes alimentaris locals com embotits i coques, alguns plats tradicionals elaborats pels restaurants dels col·lectius Cuina Volcànica i Cuina Pirinenca de la Cerdanya.

Durant el viatge, els participants han tingut l’oportunitat de conèixer aspectes de la cultura i la tradició catalanes com una ballada de sardanes o una desfilada de capgrossos, entre d’altres propostes i activitats.

Els blocaires publiquen i publicaran articles, comentaris, fotografies i vídeos en els seus respectius canals d’Internet.