Blogtrip Girona10

8 blocaires i instagramers de referència catalans i espanyols participen en un blogtrip de dos dies de durada centrat en la ciutat de Girona.


MARç 2014

El cap de setmana del 26 i 27 de gener un grup de cinc instagramers i tres blocaires de viatges i turisme nacionals i espanyols van participar en un programa de visites, activitats i experiències a Girona amb la finalitat de generar continguts a les xarxes socials arran de les visites.

Els blocaires participants són gestors dels blocs www.sempreviaggiando.com, www.viajandopor.com i www.cafeytren.com i els instagramers convidats són @suecsuecsuec, @tessoriol_gf, @narj, @cariadma i @julioestrela que sumen un total de més de divuit mil seguidors a Instagram.

Els participants al blogtrip van conèixer diverses vessants de la capital gironina que incloïa dinar a l’Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó, la visita al Museu Rafael Masó, la pujada al trifori de l’església de Sant Fèlix, i àpats en restaurants participants en la campanya Girona10 com La Calèndula i La Fundició, entre d’altres.

El grau de satisfacció dels participants en l’acció promocional va ser elevat i van contribuir a projectar la destinació amb fotografies, comentaris a les xarxes socials i apunts en els portals de viatges que gestionen.