Bitts Costa Brava

El bloc oficial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona BITTS Costa Brava agafa embranzida i enregistra 12.025 visites en menys de tres mesos des del seu llançament.


MARç 2014

Fins al mes de novembre, s’han publicat al bloc Bitts Costa Brava 24 apunts redactats pel grup de col·laboradors especialitzats en turisme, màrqueting, comunicació, periodisme, relacions públiques, planificació territorial, xarxes i comunicació social, música i arts escèniques, enologia i golf, que provenen de diversos àmbits i tenen perfils diferents. Els blocaires col·laboradors són: Anna Vicens, Dani Chicano, Eduard Batlle, Eduard Costa, Jaume Marín, Jordi Casassayas, Josep Guardiola, Maribel Vela, Mercè Vilà-Clara, Montse Ferrer, Ricard Camó, Francesc Grau, Nadeia Balsalobre, Narcís Sastre, Pedres de Girona i José Antonio Donaire.

A final del mes de novembre, els 24 apunts publicats a Bitts Costa Brava han generat una vuitantena de comentaris i més de 90 tweets.

Els apunts redactats aprofundeixen en temes d’actualitat i tendències, com la gastronomia, la cultura, l’enologia, els esports, els esdeveniments, la natura i altres temàtiques que componen la totalitat d’aquest bloc especialitzat en turisme. Aquest bloc té com a objectiu ser un canal interactiu d’informació, opinió i debat per al públic final i donar a conèixer més i millor el territori. Així, tenim sis apunts relacionats amb la cultura, cinc d’actualitat i tendències 2.0, quatre de gastronomia i dos de natura-turisme, enologia, esports i esdeveniments.