Notícia del Butlletí Juny 2014

Albergs Costa Brava i Pirineu de Girona

Quatre albergs gironins creen productes turístics per impulsar el turisme familiar i d’activitats a la natura.

Abergs a la Costa Brava i Prineus de Girona

Els albergs de Llançà, Banyoles, la Vall d’en Bas i Sant Joan de les Abadesses s’uneixen sota la marca Albergs Costa Brava i Pirineu de Girona amb l’objectiu d’esdevenir la xarxa d’albergs de referència de les comarques gironines en qualitat de gestió i d’allotjament, per crear paquets turístics i impulsar el turisme de família i d’activitats a la natura al territori.

Els quatre albergs, membres del Club de Natura i Turisme Actiu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, treballen en fórmules de cooperació i de promoció per dinamitzar l’oferta dels establiments al llarg de tot l’any, i els recursos i activitats turístiques de la demarcació de Girona. Amb aquesta finalitat, han creat un carnet amb descomptes per als usuaris i propostes de paquets turístics conjunts, específics en senderisme i bicicleta de carretera, que es comercialitzen a través d’agències de viatges.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona dóna suport a la iniciativa perquè afegeix valor als establiments i a la destinació, i perquè ofereix avantatges als clients –majoritàriament famílies i joves– fent palesa l’aposta de l’entitat pel turisme sostenible, inclusiu i social.

L’any 2013, els quatre albergs, que conjuntament ofereixen 297 llits, van rebre 23.300 alberguistes, dels quals, en els albergs d’interior i muntanya, el 80 % procedien de la demarcació de Barcelona i el 10 % de l’estranger.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona