Notícia del Butlletí Octubre 2018

Afterwork MICE a França

Seixanta empreses franceses s’interessen per la demarcació de Girona com a destinació per dur a terme congressos, esdeveniments corporatius i viatges d’incentiu.

El 9 d’octubre va tenir lloc a Tolosa de Llenguadoc, al sud de França, l’Afterwork MICE Corporatiu Toulouse, impulsat pel Costa Brava Girona Convention Bureau. L’objectiu era promocionar i comercialitzar l’oferta de turisme de reunions i esdeveniments de la demarcació de Girona entre agents de viatges, programadors d’esdeveniments i secretaris de direcció d’empreses franceses.

Aquesta acció promocional i comercial va reunir 23 entitats i empreses gironines del sector del turisme de negocis i 80 representants d’empreses com Airbus, Carrefour Market, Crédit Agricole, Air France i Rockwell Collins, així com agents de l’agència més important de la ciutat especialitzada en aquest sector, SOP Events – CTA Events.

L’esdeveniment, que es va desenvolupar d’acord amb el Pla d’Accions 2018 del Costa Brava Girona Convention Bureau, es va plantejar a través d’una innovadora fórmula de reunió participativa a fi de propiciar la interacció entre representants gironins i francesos.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona