Notícia del Butlletí Gener 2019

Accions promocionals per a prescriptors

S’organitza un viatge de familiarització per a tres operadors turístics suïssos, un viatge de premsa per a un periodista escocès i un blog trip per a una bloguera francesa, i es col·labora en la campanya internacional «Runaway Bride Girona».

Al mes de gener es va organitzar un viatge de familiarització per a tres operadors turístics suïssos, per tal de presentar-los l’oferta d’activitats de la demarcació de Girona enfocada al turisme esportiu i, més concretament, al sector del trail running. També va tenir lloc un viatge de premsa per a un periodista escocès interessat a descobrir l’oferta de turisme de natura i actiu de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. I, per acabar, es va dur a terme un blog trip per a una bloguera francesa que es va interessar per l’oferta cultural de la Costa Brava i el Pirineu de Girona i, sobretot, pel monestir de Sant Pere de Galligants i el seu entorn.

Altrament, es va donar suport a la campanya internacional «Runaway Bride Girona», un vídeo protagonitzat per la instagramera gironina Absolutely Khaoula que representa una núvia fugint del compromís per quedar-se a Girona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona