Notícia del Butlletí Març 2018

Accions promocionals per a prescriptors

Organització de cinc viatges de premsa per a periodistes i productores de televisió i sis per a bloguers, així com d’un viatge de familiarització per a agents de viatges especialitzats en el segment d’alta gamma.

Al mes de març es van organitzar diversos viatges de premsa per a mitjans procedents de França, Singapur, el Brasil i la Xina que van portar a la demarcació de Girona un total de set periodistes, sis bloguers i els equips de dues productores audiovisuals internacionals. Entre els periodistes convidats a conèixer l’oferta turística de la destinació hi havia representants de mitjans com ara I Heart Magazine, la productora asiàtica Propagandeur i la productora brasilera BluemoonKN, entre altres.

També es va convidar sis bloguers francesos a visitar el Pirineu de Girona, perquè coneguessin l’oferta de turisme actiu i gastronòmica de la destinació. Al mateix temps, van poder comprovar la bona connexió i la proximitat entre França, el Pirineu de Girona i la Costa Brava.

Finalment, es va portar a terme un viatge de familiarització a la Costa Brava, centrat en l’oferta de productes turístics d’alta gamma de la destinació, per a agents de viatges especialitzats de Scott Dunn.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona