Accions promocionals per a prescriptors

Una quarantena de prescriptors i periodistes nacionals i internacionals visiten la demarcació el mes d’octubre.


OCTUBRE 2021

Aquest mes passat el Patronat de Turisme, en col·laboració amb l’Hostal de la Gavina, va rebre periodistes de mitjans britànics i també, en un acció conjunta amb l’associació Costa Brava Hotels de Luxe, tres periodistes franceses interessades en allotjaments d’alta gamma i activitats culturals i enogastronòmiques. Alhora, periodistes de mitjans francòfons especialitzats en golf van visitar la demarcació i la periodista Kris Ubach va recórrer diversos municipis de la Costa Brava per recopilar continguts per a un e-book dedicat a l’oferta de turisme actiu i de natura. 

Quant als fam trips, la destinació va acollir la visita de representats d’agències de viatges nacionals, com Booking Fax, i internacionals, com l’agència premium mexicana Departure Lounge i A Taste of Spain, especialitzada en turisme enogastronòmic. Alhora, es van organitzar visites per a operadors de turisme actiu europeus i també es van rebre representants d’agències organitzadores d’esdeveniments. 

Finalment, els influencers especialitzats en benestar i salut @nuriagaro i @davidbarretoyoga i la creadora de continguts Sara Caballero van visitar la demarcació. Alhora, va continuar la col·laboració amb Sònia Carmona (@la_foodlovers).

...
...
...
...
...
...
...
...
...