Accions promocionals per a prescriptors

Organització de vuit viatges de premsa, dos blog trips i quatre viatges de familiarització per a prescriptors d’àmbit nacional i internacional.


SETEMBRE 2021

El mes de setembre es van organitzar vuit viatges de premsa que van portar a la demarcació de Girona una trentena de periodistes de mitjans nacionals ―RTVE, El Mundo, Viajar, ABC, Hola Viajes, GCN, entre d’altres― i internacionals ―Spanje voor jou, The Culture Trip, les revistes belgues Feeling i Grinta, la suïssa Schweizer Illustrierte, i la portuguesa Go Ride, entre d’altres― interessats a conèixer activitats culturals, gastronòmiques, enoturístiques i de turisme esportiu i l’oferta de productes d’alta gamma, entre d’altres. Cal remarcar l’acció promocional especial del Grand Tour de Catalunya, en què van participar una dotzena de redactors i periodistes de mitjans nacionals i internacionals. 

Pel que fa als blog trips, el popular influencer Daniel Illescas, la creadora de contingut digital Sònia Carmona (@la_foodlovers) i la influencer instagrammer Miren Alós van recórrer diferents municipis gironins per conèixer experiències enogastronòmiques i d’alta gamma a la Costa Brava, respectivament.

Quant als fam trips, es va dur a terme un viatge de familiarització amb dos representants de l’operador turístic suís Infiniti Golf interessats a conèixer l’oferta de golf i de productes d’alta gamma de la demarcació. També es va planificar una visita a la destinació amb set representants de les principals agències organitzadores d’esdeveniments estatals. Alhora, una trentena d’operadors turístics nacionals i internacionals també van participar en l’acció promocional del Grand Tour de Catalunya.

...
...
...
...
...
...
...