Accions promocionals per a prescriptors

S’organitzen sis viatges de premsa per a periodistes, tres viatges de familiarització i cinc blog trips adreçats a bloguers i influencers especialitzats en diferents productes.


AGOSTO 2021

A l’estiu, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va organitzar cinc viatges de premsa amb la participació de vuit periodistes i cinc blog trips amb tretze participants, per tal d’estimular la creació de nous continguts promocionals temàtics sobre la destinació.

Periodistes, redactors i productors de mitjans de comunicació com TVE (programa Zoom Tendencias), el diari Ara, la productora Pixion (programa Atlas Aventura), el portal web Epic Road Rides, Silent World i l’agència alemanya de notícies DPA van dur a terme visites específiques a la demarcació centrades a conèixer l’oferta turística cultural, les activitats de turisme actiu a la natura, els centres de submarinisme, l’oferta de benestar i els serveis turístics d’alta gamma o l’enogastronomia, entre d’altres. 

Alhora, diverses creadores de continguts digitals especialitzades en viatges per a famílies, com Withkidsontheroad, Ruta en familia i El Mundo de Cuca, van visitar diferents destinacions de costa i d’interior gironines per mostrar l’oferta específica per a aquest segment, mentre que els bloguers de viatges Germen Viajero van explorar diversos espais naturals i culturals del territori, així com establiments i serveis de la destinació. Finalment, els bloguers Daniel Illescas i Katia Colomers van dur a terme la quarta etapa del projecte Grand Tour de Catalunya. 

La destinació també va acollir la visita de representants de l’agència espanyola de viatges de luxe Made for Spain i de vint-i-sis agents de viatge de l’operador turístic ucraïnès Join Up, a més de programadors de les companyies de creuers Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises i Regent Seven Seas Cruises.

...
...
...
...
...
...