Accions promocionals per a prescriptors

S’organitzen dos blog trips amb @cristinabrondo i @la_foodlover i dos press trips amb Territorio Trail i Welt am Sonntag a la Costa Brava. 


MARç 2021

En situació de pandèmia i respectant les limitacions de mobilitat i sanitàries, el Patronat de Turisme prossegueix la seva activitat promocional a través de l’organització de visites professionals de prescriptors per divulgar l’oferta turística a la destinació en els principals mercats emissors de turisme.

Del 2 al 4 d’abril un corredor i periodista de la publicació especialitzada Territorio Trail va participar en la Trail Rocacorba i va aprofitar per visitar la destinació i publicar diferents articles temàtics. També, del 12 al 16 d’abril, un periodista alemany del diari generalista Welt am Sonntag i la revista Icon va visitar la Costa Brava amb l’objectiu d’elaborar diversos articles centrats en l’enogastronomia i els allotjaments amb encant de la demarcació de Girona. 

Alhora, del 2 al 4 abril, l’actriu i creadora de continguts centrats en el benestar i la salut Cristina Brondo, amb els perfils a Instagram de @cristinabrondo i @naturalmentebrondo, va fer una estada a Lloret de Mar, on va poder dur a terme una sessió de ioga en família i visitar diferents espais d’interès de la destinació. Finalment, del 12 al 15 d’abril, la creadora de continguts del blog www.lafoodlovers.store i del perfil d’Instagram @la_foodlovers va recórrer la Costa Brava motivada per la descoberta de diversos cellers i empreses d’activitats turístiques vinculades a l’enoturisme per divulgar-les entre el seu públic. 

Les dues influencers van generar stories i publicacions a les seves xarxes socials amb notable impacte en els seus seguidors.

...
...
...
...