Accions promocionals per a prescriptors

Es reprenen les visites de prescriptors i periodistes a la destinació per crear nous continguts promocionals.


SETEMBRE 2020

Durant el mes de setembre, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va organitzar i coordinar cinc press trips amb la participació de tretze periodistes, tres blog trips amb sis participants i un fam trip amb dos agents de viatges, per tal de reprendre l’activitat promocional als mercats de proximitat i per estimular la creació de nous continguts promocionals temàtics per a les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona.

Els prescriptors que van visitar la demarcació ho van fer complint els protocols sanitaris i procedien de Catalunya, l’Estat espanyol i França. Redactors i fotògrafs de mitjans i programes com ara Temps d’aventura, Go Travel, Viajes National Geographic, BuenaVida, esRadio, Kamaleon i Détours en France van dur a terme viatges específics centrats en diferents temàtiques, com ara activitats i experiències d’aventura a la natura, la cultura, l’enogastronomia, el benestar i el luxe. 

Els creadors de continguts digitals especialitzats en viatges per a famílies Maleta para tres van visitar diferents destinacions de costa, mentre que la bloguera Nicole Biarnes va explorar la Garrotxa i Manu Bustelo va dur a terme un projecte sobre submarinisme a la Costa Brava.

Pel que fa al fam trip que Viajes Iverem —agència espanyola especialitzada en la programació de viatges centrats en la història, la cultura i l’arqueologia— va fer a la Costa Brava, dos professionals van poder conèixer espais culturals com ara Ullastret i el MAC - Empúries, així com diversos establiments d’allotjament turístic de la Costa Brava.

Com a resultat del press trip dut a terme per l’equip del programa Temps d’aventura, finalment, es van emetre dos reportatges: «GR92, de travessa per la Costa Brava» (3 de setembre) i «Amb e-bikes per l’Empordà i la Costa Brava» (10 de setembre).


...
...
...
...
...
...