Notícia del Butlletí Maig 2019

Accions promocionals de turisme de benestar

Es presenten dues infusions per promocionar la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinació de turisme de benestar.

El Club de Màrqueting de Salut i Benestar va continuar promocionant les marques turístiques Costa Brava i Pirineu de Girona des del vessant del benestar i el turisme responsable, d’acord amb el pla d’accions específic que desplega anualment per treballar i rejovenir l’oferta turística del territori.

Aquest mes de maig, el Club va presentar un dels seus projectes més rellevants per a l’exercici d’enguany: la creació, juntament amb l’empresa Tegust Nature, d’una gamma d’infusions inspirada en la Costa Brava i el Pirineu de Girona. En aquest cas, ambdues parts —el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Tegust Nature— han unit esforços per elaborar dues infusions ecològiques: Costa Brava Essence, que evoca la vida autèntica de la gent del mar del litoral gironí, i Pyrenees Essence, que s’inspira en la natura, la frescor i la intensitat del Pirineu de Girona.

Gràcies a aquesta col·laboració, els establiments associats al Club de Màrqueting de Salut i Benestar —i, posteriorment, també els que formin part d’altres clubs de màrqueting del Patronat— poden incorporar les infusions a la seva carta de serveis. L’entitat, a més a més, les utilitzarà en accions promocionals dirigides a professionals i intermediaris i com a element de marxandatge. Tegust, per la seva banda, les comercialitzarà entre els seus clients.

Aquest projecte permet associar les marques Costa Brava i Pirineu de Girona amb un producte gastronòmic saludable com són les infusions i, així, arribar a clients potencials interessats en productes de benestar.

Del 10 al 12 de maig, així mateix, es va dur a terme una prospecció en la fira Balance Festival de Londres, adreçada al públic final, per tal de conèixer l’oferta relacionada amb el turisme de salut i benestar de les principals destinacions europees.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona