Notícia del Butlletí Febrer 2016

Accions promocionals a prescriptors

Nou agents de viatges, quatre periodistes i quatre bloguers internacionals visiten la Costa Brava i el Pirineu de Girona

accions-prescriptors

Nou agents de viatges procedents de l’Estat espanyol i dels Estats Units van visitar l’Alt Empordà i el Baix Empordà seguint un programa de visites enoturístiques, i també van conèixer la Garrotxa i la seva oferta en ecoturisme.

També es van organitzar tres viatges de premsa individuals per a diversos periodistes de mitjans de comunicació com ara Condé Nast Traveler, Voyage Magazine, The Brittany Ferries i el portal IndianFoodBreak.com. Els periodistes participants van dur a terme viatges professionals específics centrats en aspectes culturals i gastronòmics de la destinació.

Alhora, coincidint amb la celebració del Festival Internacional del Circ Elefant Blau de Figueres, les blogueres Elena Paschinger, del blog de viatges i experiències Creative Elena, i Nicole Biarnes, del blog Travel Massive, van assistir a l’esdeveniment per crear continguts a les xarxes socials. A més, el bloguer Andy Higgs, gestor del blog de viatges Grown-up Travel Guide, va visitar les estacions d’esquí gironines.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona