Accions promocionals

Periodistes i bloguers van visitar la demarcació a l’estiu per tal de difondre l’oferta turística i de festivals de la destinació entre la seva audiència.


AGOST 2015

Periodistes de mitjans de comunicació com ara TF1 (Télévision française 1), el diari Le Figaro, la cadena israeliana Kid Channel i la revista de la línia aèria Jet2.com, JetAway magazine, van visitar la demarcació de Girona per elaborar reportatges sobre la destinació en plena temporada alta turística. També es va col·laborar en el viatge de premsa impulsat per l’Agència Catalana de Turisme centrat en enoturisme per a un grup de periodistes australians.

Tanmateix, amb motiu de l’abundant programació de festivals de música de la Costa Brava, es van organitzar dos viatges per a bloguers espanyols especialitzats en temes culturals pertanyents al col·lectiu TravelInspirers a fi de difondre la diversitat i qualitat de la programació dels festivals d’estiu de la Costa Brava entre el públic espanyol. També la bloguera Nicole Biarnes, del col·lectiu de bloguers de viatges travelmassive.com, va assistir a diversos concerts programats en festivals de la demarcació a finals d’agost. Aquestes accions van ser impulsades específicament pel Club de Cultura i Identitat del Patronat de Turisme.

Les sis accions promocionals es van fer comptant amb la implicació i la col·laboració d’entitats i empreses turístiques del territori.

...
...
...