Accions promocionals

La campanya promocional Girona10 i la visita d’un periodista finlandès a la capital gironina desperten l’interès dels mitjans per la ciutat.


MARç 2014

Els dies 14 i 15 de gener, l’Associació d’Hostaleria de Girona, l’Ajuntament de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona van dur a terme un viatge de premsa i de blocaires amb motiu de la campanya turística i comercial Girona10, durant la qual es van posar a la venda 1.480 places d’allotjament i menús en 54 restaurants a 10 euros, i 120 comerços de la ciutat van oferir un 10% de descompte, entre altres productes i serveis.

Entre el grup de periodistes, prescriptors i opinadors de les xarxes socials que van participar al viatge de premsa hi havia redactors de diversos mitjans especialitzats en turisme i gastronomia com EuroMundo, Ampretur News, Maridaje Gourmet y Más, Tendencias Gourmet, Vinos de Élite, Strogonoff, La Cazuela, i dels blocs Marketing Gastronómico, Turiskopio i TravelandTwitts. Els participants van contribuir a la difusió de la campanya promocional Girona10 a l’Estat espanyol. La repercussió mediàtica de la campanya Girona10 va tenir especial ressò en mitjans radiofònics, audiovisuals i escrits d’àmbit nacional, estatal i del sud de França.

Posteriorment, el prestigiós periodista de gastronomia finlandès, Mikko Takala, va visitar la ciutat de Girona amb la voluntat d’aprofundir en la cuina gironina d’avantguarda i conèixer el vessant més comercial de la capital gironina. Arran de la visita de Mikko Takala a Girona es publicaran diversos articles en mitjans finlandesos com el suplement Optio del diari Kauppalehti, la revista gastronòmica Aromi i la revista de viatges Matkaopas.

Durant el mes de febrer hi ha programades diverses visites professionals de periodistes internacionals a la destinació motivats per la diversitat cultural, natural i la qualitat de l’oferta turística de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona.