Accions per al canal d’intermediació

S’intensifiquen les reunions entre professionals del sector MICE i operadors turístics generalistes internacionals en diversos esdeveniments.


JUNY 2021

El 2 de juny el Costa Brava Girona Convention Bureau va participar a Wyred Meets: Spain & Portugal, un esdeveniment en format virtual organitzat per M&I. Durant la jornada es van programar onze reunions amb diferents agències especialitzades europees i es van generar cinc peticions de negocis. Alhora, el 15 i 16 de juny va tenir lloc l’Iberian MICE Forums (IMF) a Sitges, en el decurs del qual el Costa Brava Girona Convention Bureau, juntament amb membres associats del club (Evenia Hotels, Palau de Congressos & Girona City CB, Hotel Empordà Golf, Hotel Camiral at PGA Catalunya i Peralada Resort), van mantenir reunions amb 25 organitzadors d’esdeveniments estatals.

També, el 8 de juny va tenir lloc el workshop virtual City Fair organitzat per ETOA, en el qual el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar per promocionar l’oferta de productes i serveis turístics de la destinació. En aquesta edició es van mantenir 24 entrevistes amb operadors turístics, agències de viatge i empreses del sector europees i internacionals interessats a crear nous productes a partir del 2022, més personalitzats i centrats en zones rurals, els Pirineus i allotjaments petits.

...
...
...
...