Notícia del Butlletí Juny 2019

Accions per a prescriptors

S’organitzen set viatges de premsa per a periodistes, nou blog trips i tretze viatges de familiarització adreçats a agents de viatges de productes específics.

Durant el mes de juny es van organitzar set viatges de premsa, que van portar a la destinació una quarantena de professionals de productores audiovisuals i periodistes de mitjans francesos, israelians, finlandesos i espanyols interessats a conèixer l’oferta cultural, enogastronòmica i de turisme actiu i de natura de la demarcació de Girona.

També es va convidar nou bloguers de nacionalitat russa i espanyola especialitzats en els diversos productes turístics que s’ofereixen a la Costa Brava i al Pirineu de Girona, amb l’objectiu d’estimular la creació de continguts a les xarxes socials.

Finalment, es van dur a terme tretze viatges de familiarització, en els quals van participar més de 150 agents de viatges especialitzats en turisme de creuers, negocis i cultura i en productes turístics de gamma alta i genèrics, que van poder conèixer de primera mà l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona