Accions per a prescriptors

Organitzem viatges de premsa i de familiarització i un blog trip per a una cinquantena de prescriptors d’àmbit nacional i internacional.


MARç 2024

Al març, una desena d’agències de viatges catalanes —d’una banda, agències receptives especialitzades a oferir serveis d’alta gamma en mercats llunyans i, de l’altra, agències receptives específiques de creuers i una d’especialitzada en megaiots— van fer visites per conèixer nous espais, serveis i experiències turístics prèmium, de benestar i enogastronòmics. També sis representants d’agències espanyoles especialitzades en la programació de viatges escolars van fer visites centrades en l’oferta cultural i de natura de la demarcació. Alhora, l’entitat va col·laborar amb Peralada en un fam trip en què van participar vint-i-cinc representants d’American Express Meetings & Events, i també en la visita de sis agències després que haguessin participat en el FINE de Valladolid. Finalment, Laszlo Puczko i Melanie Smith, aprofitant que havien pres part en el seminari «How a culture of wellbeing is positive for tourism and economy», celebrat a Girona, van fer visites centrades a conèixer l’oferta de benestar de la demarcació.

A més, en col·laboració amb Viu Empordà vam acollir la visita de la creadora de continguts danesa Nana Hagel.

Finalment, la destinació va rebre la visita d’una periodista de la revista de viatges Descobrir que va poder gaudir d’experiències familiars a la demarcació per publicar-les a la secció dirigida al públic familiar «Territori menut».

...
...
...
...
...
...