Accions per a prescriptors

Primeres visites professionals de prescriptors i periodistes a la destinació.


GENER 2024

Al gener, el Patronat de Turisme va organitzar dos viatges de premsa (press trips) i dos viatges de familiarització (fam trip), que van portar a la demarcació de Girona disset periodistes i prescriptores internacionals.

Així, la destinació va rebre la visita d’una periodista nord-americana interessada a conèixer el triangle dalinià i el nou equipament cultural de la ciutat de Figueres, la Casa Natal de Dalí. Alhora, una prestigiosa periodista britànica va dur a terme la ruta de Truman Capote a Palamós coincidint amb la imminent estrena d’una sèrie televisiva al Regne Unit.

Quant als viatges de familiarització, es va organitzar la visita a la destinació d’una programadora nord-americana de retirs i d’activitats de mindfulness, que incloïa conèixer l’oferta de benestar i diverses rutes de senderisme de la demarcació. I també, un grup de catorze agents de viatge nord-americans membres de la Florida Travel Association van desenvolupar un programa de visites i activitats per conèixer l’oferta d’alta gamma de la destinació. Aquesta acció és fruit del roadshow dut a terme als Estats Units al 2023.

...
...
...