Notícia del Butlletí Octubre 2018

Accions per a prescriptors

S’organitzen 24 viatges de premsa i familiarització a la destinació per a 26 periodistes, 92 agents de viatges i 13 creadors de continguts digitals.

Al mes d’octubre, l’activitat promocional del Patronat es va concentrar en la programació i l’organització d’accions per a prescriptors a la destinació arran dels contactes establerts prèviament en el marc d’esdeveniments com TastEmotion, presentacions a premsa, workshops en països centreeuropeus i iniciatives pròpies com el viatge de premsa ImPress Cultura o el blog trip Influencers Golf.

Vint-i-sis redactors i periodistes de mitjans de comunicació internacionals com ara Financial Times, Actu Toulouse – Côté Toulouse, la cadena ucraïnesa 5 TV i les publicacions Travel News o Reiskrant van visitar les comarques gironines interessats a explorar aspectes culturals, gastronòmics i turístics del territori.

A més, 92 professionals d’agències de viatges i empreses organitzadores d’esdeveniments van participar en 14 viatges de familiarització temàtics —cultura, golf, enogastronomia, MICE, prèmium, esport, creuers, etc.— a través dels quals van poder conèixer productes concrets de les destinacions gironines i contactar amb empresaris turístics del territori als seus propis establiments.

Finalment, també es van portar a terme quatre blog trips amb creadors de continguts de comunitats i plataformes com Traveldudes o Kamaleon.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona