Accions per a prescriptors

Primeres visites professionals de prescriptors i periodistes a la destinació.


GENER 2023

El gener, el Patronat de Turisme va organitzar i coordinar dos press trips i dos fam trips que van portar a la demarcació de Girona més d’una desena de periodistes i prescriptors internacionals.

Així, la destinació, en col·laboració amb l’Agència Catalana de Turisme, va acollir la visita d’una periodista de la revista australiana Travel Talk interessada en l’oferta cultural de la ciutat de Girona. Alhora, un equip del programa Aquí la Tierra, de TVE, va recórrer diverses localitats gironines per gravar continguts relacionats amb tradicions, oficis i productes de temporada de la demarcació. L’equip va enregistrar continguts en una fàbrica d’anxoves i al port de l’Escala (amb el suport de Turisme de l’Escala-Empúries), al Museu de la Confitura de Torrent, a un taller de ceràmica de la Bisbal d’Empordà (amb la col·laboració de Visit Empordanet) i, finalment, del xuixo de Girona a la pastisseria Castelló.

Quant als fam trips, dos representants de l’equip directiu de Connections Luxury van visitar la destinació interessats a conèixer activitats i experiències del territori d’associats a l’entitat per tal d’oferir-les durant l’acció Connections Luxury Europe, que tindrà lloc entre Barcelona i la Costa Brava del 4 al 7 de juny. Alhora, en col·laboració amb l’Agència Catalana de Turisme, agents de viatge procedents de diversos països sud-americans, com CVC, Travel Services, Vivir y Viajar o Frosch, entre d’altres, van fer visites centrades en la cultura, la gastronomia, el golf i el shopping a la destinació.

...
...
...
...
...