Accions per a prescriptors

Un total de 132 prescriptors i periodistes de viatges i turisme visiten la destinació al setembre.


OCTUBRE 2022

El mes d’octubre es van organitzar 7 viatges de premsa, 9 viatges de familiarització i 3 blog trips, amb un total de 132 participants, per tal de divulgar l’oferta turística de la destinació entre els mercats emissors de turisme nacional, estatal i internacional.

Així, la destinació va acollir la visita de periodistes de mitjans espanyols com Sobremesa, Gourmets, El Viajero-El País, Viajes El Mundo, Top Viajes i Metropoli amb motiu de l’acció promocional «Escapades enogastronòmiques en TAV». Alhora es van organitzar viatges específics per promocionar la destinació a mitjans internacionals com Ouest France, 7Dimanche, BMM, Kradblatt i VAT. És destacable també la visita professional dels periodistes de la important revista holandesa Libelle a la destinació i la col·laboració oferta en el press trip específic centrat a Roses dirigit a la premsa estatal.

Quant als fam trips, la destinació va rebre la visita d’una seixantena de representants d’agències organitzadores d’esdeveniments, fruit de les accions que es van organitzar a la destinació, com OGL Meeting, Meet Catalunya i Nòrdics Concepts a la destinació. També destaquen les visites de 35 agents de l’operador polonès Itaka i de la desena d’instructors holandesos de submarinisme de PADI a la Costa Brava. 

Finalment, la demarcació va acollir les visites de creadors de continguts i influencers especialitzats, @albafityoga i @edualacarta, que tracten temes de benestar i gastronomia, del bloguer de viatges belga del portal TrekkingetVoyage.com i de l’autora del blog francès Céline Au détour du Chemin, especialitzada en viatges per a famílies.

...
...
...
...
...
...