Accions per a prescriptors

Quaranta-cinc prescriptors i periodistes de viatges i turisme visiten la destinació al setembre.


SETEMBRE 2022

El setembre es van organitzar cinc viatges de premsa, cinc viatges de familiarització i dos blog trips, amb un total de 45 participants, per tal de divulgar l’oferta turística de la destinació entre els mercats emissors de turisme nacional, estatal i internacional.

Així, la destinació va acollir la visita de periodistes de mitjans com ara The Times, Camping Life, Time Out Barcelona, El Mundo Deportivo, National Golf Magazine, Revista Traveling, Top Viajes, entre d’altres, que van dur a terme programes específics per conèixer la destinació des de diferents temàtiques. Cal remarcar el grup de periodistes catalans que van participar en el press trip d’«Ennatura’t» amb què es donaven a conèixer activitats de turisme actiu a l’aire lliure.

Quant als fam trips, la destinació va rebre la visita d’una trentena d’agents de viatge, programadors i representants d’agències organitzadores d’esdeveniments majoritàriament procedents d’Espanya i dels països nòrdics interessats en l’oferta turística d’alta gamma, congressos i salut i benestar. 

Finalment, la demarcació va acollir les visites de creadors de continguts i influencers especialitzats en enogastronomia, com viicompanyia.cat, i els exconcursants del talent show televisiu MasterChef, sofiamchef6 i victormchef6.

...
...
...
...
...