Accions per a prescriptors

Una seixantena de prescriptors i periodistes de viatges i turisme visiten la demarcació al juny.


JUNY 2022

El juny es van organitzar cinc viatges de premsa, sis viatges de familiarització i quatre blog trips amb un total d’una seixantena de participants per tal de divulgar l’oferta turística de la destinació.

Així, la destinació va acollir la visita de periodistes de mitjans nacionals, com el diari Ara, i internacionals, com la revista francesa Vins & Gastronomie i el diari escocès The Sunday Times Scotland. Cal remarcar els viatges de premsa grupals coincidint amb la celebració de la cimera gastronòmica impulsada pel Basque Culinary Center a Girona, amb la visita de 13 periodistes internacionals especialitzats i, també, la visita de 26 periodistes generalistes i especialitzats alemanys amb motiu de l’acció promocional impulsada pel Caravan Salon de Düsseldorf, l’Agència Catalana de Turisme i l’Associació de Càmpings de Girona. 

Quant als fam trips, la destinació va rebre la visita de dos representants de l’agència BBreak Time, cinc agents alemanys per conèixer la ruta Pirinexus i també cinc touroperadors d’aquest mateix país que van fer visites específiques centrades en activitats de turisme actiu i senderisme. També es va col·laborar en un viatge de familiarització amb l’agència receptiva Turismon, dirigit a quatre representants de l’agència de viatges de luxe Madrid & Beyond, així com també es va acollir la visita de diversos representants del sector creuerístic de Carnival Cruises i Oceania Cruises, que van recórrer diversos municipis de la demarcació.

Finalment, la demarcació va acollir les visites professionals dels creadors de continguts Álvaro Sanz, de Florinata, que va assistir a diversos festivals adherits a la marca CBG! Festivals, i també dels creadors de continguts especialitzats en els productes premium i de benestar, @cherrerob i @aleixllimona. Finalment, Anna Alfaro va visitar el territori per recopilar continguts per a un e-book d’experiències premium i de salut i benestar.

...
...
...
...
...