Accions per a prescriptors

Una quarantena de prescriptors i periodistes de viatges i turisme visiten la demarcació al maig.


MAIG 2022

El maig es van organitzar nou viatges de premsa que van portar a la demarcació de Girona una vintena de periodistes de mitjans nacionals i internacionals com els diaris The Sunday Times, The Jerusalem Post i La Voix du Nord o la revista finlandesa Olé i l’holandesa Margriet, així com també periodistes de mitjans britànics, irlandesos i nord-americans, que van dur a terme visites específiques a la demarcació centrades a conèixer l’oferta turística cultural, enogastronòmica, de golf i de ciclisme, les activitats de turisme actiu i els serveis turístics d’alta gamma, entre d’altres. 

Quant als fam trips, l’entitat en col·laboració amb l’associació Costa Brava Centre Hotels va participar en la visita a la demarcació de vuit agents nòrdics especialitzats en senderisme i ciclisme i també va acollir la visita de cinc agents nòrdics i dels Països Baixos especialitzats en cicloturisme, juntament amb l’agència receptiva Bike Days. Alhora, Sara Penini, de l’agència Europe Express, va visitar la demarcació per conèixer l’oferta cultural. Finalment, va tenir lloc un viatge professional de vuit agents de l’Argentina, Austràlia, Mèxic i els Estats Units posteriorment a la seva participació en la fira Emotions a Sevilla.

A més, la demarcació va acollir les visites professionals de la creadora de continguts de viatges i lifestyle Suncherries i els creadors de continguts especialitzats en enoturisme dirigits al públic de proximitat @viicompanyia.

...
...
...
...