Accions per a prescriptors

S’organitzen quatre viatges de premsa per a periodistes, cinc viatges de familiarització i un blog trip a la destinació.


ABRIL 2022

Durant el mes d’abril, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va organitzar quatre viatges de premsa, cinc viatges de familiarització i un blog trip amb un total d’una setantena de participants per tal de divulgar l’oferta turística de la destinació.

Així, Corine Stübi, periodista de la revista suïssa d’art contemporani i disseny Maison et Ambiances, va dur a terme visites específiques sobre l’oferta cultural d’arquitectura contemporània a la ciutat de Girona i a la comarca del Baix Empordà. També, Hanne Olsen, especialitzada en periodisme de natura i ecoturisme, va visitar la comarca de la Garrotxa i la ciutat de Girona. Ahora, l’entitat va col·laborar en la visita al Museu Dalí i la casa de Portlligat que la periodista Eddi Fiegel va dur a terme a la demarcació dins el tram 5 del projecte Grand Tour de Catalunya i, finalment, redactors de la publicació Dagbladet van visitar la destinació per recopilar continguts sobre l’oferta de golf a la Costa Brava i també d’específics sobre el Golf Club Peralada. 

Pel que fa als fam trips, la destinació va acollir la visita de vuit agents de viatge de l’associació de luxe Traveller Made, centrada a conèixer diversos allotjaments de gamma alta, així com l’oferta turística cultural i gastronòmica de la demarcació. Alhora, una trentena d’agents de viatge van visitar la destinació posteriorment a la seva participació al workshop Deluxe Travel Market. Així mateix, es van organitzar dos viatges de familiarització amb el territori posteriorment a la celebració del workshop Buy Catalunya, amb la participació d’una vintena d’agents de viatge nord-americans i, també, touroperadors de diversos països com França, Dinamarca i els Països Baixos van fer una visita centrada en l’oferta de camps de golf i allotjaments combinada amb visites culturals i activitats. 

Finalment, creadors de continguts del primer portal web belga especialitzat en viatges sostenibles, Travel Rebel, van recórrer diversos municipis de la destinació en cotxe elèctric per conèixer l’oferta d’alta gamma i enogastronòmica de la destinació amb l’objectiu de crear continguts audiovisuals per difondre’ls a través de les xarxes i la seva plataforma.

...
...
...
...
...
...
...