Accions per a prescriptors

Més visites professionals de prescriptors i periodistes de viatges i turisme a la destinació.


FEBRER 2022

Durant el mes de febrer, el Patronat de Turisme va organitzar i coordinar un blog trip, quatre press trips i dos fam trips amb l’objectiu de continuar promocionant i divulgant l’oferta turística del territori entre prescriptors nacionals i internacionals.

La destinació va acollir la visita de la creadora de continguts Chus Tomé, que va gaudir d’activitats relacionades amb la neu al Pirineu de Girona per tal d’elaborar continguts digitals per a la revista Vanitatis, el web Tusdestinos.net i el programa Viatja bé de RAC1.

Quant als press trips, la periodista i col·laboradora de la Guía Repsol i la revista Hola Viajes, Elena Ortega, va visitar la destinació centrada a conèixer l’oferta turística cultural i de benestar i les activitats de turisme actiu a la natura. També, Cynthia Martín, periodista de la revista de disseny i art contemporani AD, va dur a terme visites específiques sobre l’oferta cultural d’arquitectura contemporània per a l’elaboració d’un reportatge titulat «24 horas de arte contemporáneo en la Costa Brava». Finalment, un periodista de la publicació suïssa Neue Zürcher Zeitung va fer una visita per conèixer l’oferta enogastronòmica de les comarques de l’Alt i el Baix Empordà i alhora es va completar el projecte de l’editorial Anaya 101 lugares de Cataluña sorprendentes amb la visita professional d’un fotoperiodista al Pirineu de Girona.

La destinació va rebre així mateix representants de l’agència americana Magnolia Vacations, que van visitar el Museu Dalí, la ciutat de Girona i diversos cellers de la zona. A més, es va acollir la prospecció d’una vintena de representants estatals d’American Express especialitzats en l’organització d’esdeveniments que van visitar la Costa Brava i Girona.

...
...
...
...
...
...