Accions per a prescriptors

La destinació rep agents de viatges i prescriptors.


NOVEMBRE 2021

Durant aquest mes, el Patronat de Turisme va organitzar i coordinar sis fam trips, dos press trips i un blog trip amb l’objectiu de seguir promocionant i divulgant l’oferta turística de la demarcació de Girona entre prescriptors principalment internacionals. 

 La destinació va rebre representants de l’agència de viatges especialitzada en la programació de viatges en bicicleta Trek Travel i la visita de l’agència canadenca Magik Tours. També va acollir la prospecció d’una delegació de MedCruise motivada per la propera celebració de l’Assemblea General de Medcruise a la Costa Brava el 2022, així com també la visita del director executiu d’Europa de l’empresa de iots de luxe de gran eslora Northrop & Johnson.

 Així mateix, la destinació va rebre representants d’un dels operadors turístics de golf més importants del Regne Unit, Golfbreaks, i també es van organitzar visites per a deu agències organitzadores d’esdeveniments espanyoles després de la seva participació al workshop celebrat el 17 de novembre al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Alhora, una periodista del diari Le Monde va fer un viatge de premsa centrat a descobrir l’oferta enogastronòmica, cultural i d’activitats a l’aire lliure de la Garrotxa i el Ripollès. I, posteriorment, es va rebre una periodista de la revista alemanya SpaInside a la destinació que cobria diversos trams de la ruta del Grand Tour de Catalunya.

Finalment, creadors de contingut asiàtics del blog de viatges The Travel Intern van recórrer la Garrotxa, l’Empordà i la ciutat de Girona per gravar continguts sobre activitats culturals i a l’aire lliure per compartir-los amb la seva comunitat tot emfatitzant que ja no hi ha restriccions per viatjar del país asiàtic a Catalunya.

...
...
...
...
...