Accions de comàrqueting

Quatre operadors turístics internacionals promocionen la Costa Brava entre els seus clients europeus a l’estiu.


AGOST 2022

Dos anys després de la pandèmia i en línia amb la reactivació del sector turístic, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va desenvolupar una campanya específica per a l’estiu a fi d’incidir en el sector dels operadors turístics internacionals que més volum de viatges porten a les destinacions gironines dels quatre mercats principals: FTI Voyages de França, TUI Belgium de Bèlgica, DER Touristik d’Alemanya i Jet2holidays del Regne Unit. 

La campanya se centrava en accions de posicionament de la marca Costa Brava i de potenciació de les vendes de productes i serveis turístics a la destinació gironina mitjançant, d’una banda, la xarxa d’agències minoristes de què disposa cada operador al país d’origen, bàners en portals web, promoció en butlletins i revistes professionals i també, d’altra banda, actuacions adreçades als clients potencials mitjançant els canals socials i els portals web oficials.

L’entitat va destinar 43.300 euros a la campanya de comàrqueting. Aquesta acció tenia per objectiu complementar i fer créixer les reserves als establiments i les empreses de la demarcació de Girona que treballen amb els operadors i les agències de viatges internacionals.

...
...
...