Acció a Israel

Promoció dels Pirineus de Catalunya i del llegat jueu a Israel


MARç 2014


El Patronat de Turisme Costa Brava Girona va destacar el valor de l’oferta turística de la Costa Brava i, especialment, del Pirineu de Girona, així com el llegat jueu gironí, entre els representants de tres destacades agències majoristes –Kokopeli Adventure, Travel Nexus i Astha & Suranga– durant l’acte, adreçat als vint operadors turístics israelians més importants, que va tenir lloc el 10 de novembre, a l’Hotel Carlton de Tel Aviv, Israel.

Els operadors turístics israelians Kokopeli Adventure, Travel Nexus i Astha & Suranga programen viatges en grup de caire cultural i activitats com ara senderisme, bicicleta tot terreny (BTT) i rutes en 4 ´ 4 als Pirineus i als municipis gironins amb patrimoni jueu: Girona, Besalú i Castelló d’Empúries.


Els turistes israelians que visiten Catalunya es mostren interessats pel FC Barcelona, pel patrimoni i el llegat jueu, i per la cultura i la natura de l’interior i dels Pirineus catalans.

Arran de l’acte, els directius de la companyia aèria israeliana El Al van anunciar que l’any 2014 la companyia incrementaria en un 20% la freqüència de vols entre Tel Aviv i Barcelona, fins a arribar a onze vols setmanals.

Aquesta presentació va tenir lloc amb motiu de l’acció institucional que la Generalitat de Catalunya, encapçalada pel president Artur Mas, va dur a terme a Tel Aviv, Israel, del 9 al 13 de novembre, amb la finalitat de reforçar els vincles acadèmics, tecnològics i comercials amb el país.