Notícia del Butlletí 30 Setiembre 2009

48.870 persones a Les Nits Musicals del Centenari

El cicle d’onze concerts de «Les Nits Musicals del Centenari» ha registrat 48.780 assistents durant les nits d’estiu a la Costa Brava.

Les Nits Musicals del Centenari han finalitzat amb una assistència plenament satisfactòria durant els onze concerts que conformaven la programació. 

El Patronat de Turisme i els festivals de música de la Costa Brava van impulsar el Centenari i el vessant musical, artístic i cultural de la Costa Brava durant els mesos de juny, juliol i agost de 2009 amb l’organització de les «Nits musicals del Centenari». Aquest cicle de concerts ha contribuït a donar a conèixer un producte cultural de gran qualitat, que, any rere any, es va consolidant a la destinació Costa Brava i, alhora, ha posat en valor la capacitat dels pobles i de la gent de la Costa Brava de respondre als gustos d’un públic culturalment inquiet que abraça més d’una generació.

La Costa Brava ha acollit una riquíssima varietat de festivals de música, amb un ampli registre: de la música clàssica al pop rock passant per les cantades d’havaneres i els concerts de sardanes. Uns festivals que, a més, potencien el teixit cultural i l’activitat econòmica de les localitats que els acullen, i estableixen xarxes que garanteixen la pervivència de la creativitat.

Una rellevància especial té el concert extraordinari que es va celebrar el 17 de juliol en el marc del Festival Internacional de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols amb el títol Visions de la Mediterrània. Centenari Costa Brava

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona