Els cuiners de la Costa Brava al costat del Centenari

Setanta cuiners es fotografien a la platja de Cap Roig en homenatge al Centenari de la Costa Brava


MARç 2014

El passat dimarts 21 de juliol, setanta reconeguts cuiners entre els quals hi havia Joan Roca (restaurant El Celler de Can Roca), Marc Gascons (restaurant Els Tinars), Paco Pérez (restaurant Miramar), Lluís Feliu (restaurant L’Aliança) o Pere Arpa (restaurant Ca l’Arpa), van participar en una sessió fotogràfica que s’emmarca en el reconeixement a l’excel•lència gastronòmica de la Costa Brava, una de les accions prioritàries del Centenari de la Costa Brava.

El Patronat de Turisme va organitzar la trobada en un marc emblemàtic –el Cap Roig del municipi de Calonge– per tal de promoure el Menú del Centenari i destacar dos dels valors més arrelats que té aquest territori: la gastronomia i el paisatge.

Amb catorze estrelles Michelin i alguns dels millors restaurants del món, la Costa Brava és un referent gastronòmic a escala mundial. En aquesta celebració del Centenari de la Costa Brava, la gastronomia té un paper destacat amb la creació d’una carta culinària pròpia i la incorporació del Menú del Centenari. Els cuiners, que es van trobar per fer-se la foto de grup, participen amb els seus restaurants en aquesta acció, que te l’objectiu de posicionar i projectar la cuina de Girona.

Durant la sessió fotogràfica, San Miguel, empresa patrocinadora del Centenari, va produir un curtmetratge que distribuirà per Internet a fi de sumar-se a la commemoració dels 100 anys de la Costa Brava i felicitar l’excel·lència gastronòmica gironina.