Notícia del Butlletí Novembre 2019

Workshops de producte

Participació en tres workshops amb motiu de les accions organitzades per l’ETOA, els Iberian MICE Forums i la marca Pirineus.

L’1 de novembre, i en el marc de la fira WTM de Londres, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar en el workshop genèric i multiproducte GEM, organitzat per l’ETOA, durant el qual es van mantenir disset entrevistes amb operadors i agents de viatges de tot Europa.

Seguidament, del 4 al 6 de novembre, el Costa Brava Girona Convention Bureau va participar en l’esdeveniment Iberian MICE Forums, que va consistir en un workshop i diversos viatges de familiarització a la demarcació de Girona adreçats a un centenar de professionals del sector del turisme de negocis d’arreu d’Europa.

Els dies 13 i 14 de novembre, finalment, van tenir lloc a Bilbao i a Madrid els dos workshops organitzats per la marca Pirineus arran de l’acció Workshop Pirineus. L’objectiu era presentar l’oferta turística de les destinacions i les empreses pirinenques davant d’una seixantena d’agents de viatges bascos i de l’àrea metropolitana de Madrid i generar oportunitats de negoci. Van participar en l’acció el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, com a soci de la marca Pirineus, i quatre empreses de la demarcació de Girona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona