Workshops

Primera participació en el nou esdeveniment del sector del golf, IAGTO European Convention, i reunió amb una quarantena d’agents i operadors internacionals.


ABRIL 2023

Del 24 al 26 d’abril, el Club de Màrqueting de Golf de l’entitat va participar en un nou esdeveniment: la Convenció Europea IAGTO (IEC), celebrada a Màlaga, que substitueix el Trofeo España IAGTO. En el decurs del workshop, que va comptar amb la participació de proveïdors especialitzats europeus, principalment de països de la franja mediterrània, però també d’arreu del món, es van mantenir 39 reunions amb operadors i agències especialitzades, principalment dels Països Nòrdics, els Països Baixos, el Regne Unit i els Estats Units. Així mateix, nou empreses associades al Club de Màrqueting de Golf també van participar en l’esdeveniment: Torremirona Relais Hotel Golf & Spa, Park Hotel San Jorge, La Costa Beach & Golf Resort, Hotel Peralada Wine Spa & Golf Resort, Hotel Eden Roc - Brava Hotels, Camiral Golf & Wellness i Aparthotel Ciutat de Palol. 

Amb anterioritat al workshop de golf internacional, se’n va celebrar un d’intern entre una vintena d’entitats i empreses associades als clubs de màrqueting de Cultura i Identitat i Ruta del Vi DO Empordà del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i una desena de càmpings de l’Associació de Càmpings de Girona. L’esdeveniment tenia per objectiu generar sinergies entre empreses i entitats del territori a fi d’estimular i impulsar nous projectes i col·laboracions entre sectors.

...
...
...
...