«Workshops»

Participació en tres workshops estatals i un congrés de referència internacional.


NOVEMBRE 2022

El novembre, el Costa Brava Girona Convention Bureau va promocionar l’oferta de producte de negocis, congressos i incentius de la demarcació de Girona en dos workshops especialitzats. L’11 de novembre, el Palau de Congressos de Girona va ser el punt de trobada entre 14 empreses associades al club de l’entitat i 9 assistents de direcció d’empreses i entitats adherides a l’associació IMA Spain. Seguidament, el 22 i 23 de novembre, el club va participar juntament amb diverses empreses gironines a l’Iberian MICE Forum a Sevilla. Durant l’esdeveniment es van mantenir 18 reunions i es va concretar l’organització de 2 congressos per al 2024 a la demarcació de Girona.

Posteriorment, el 16 de novembre, es va celebrar a Sitges el workshop Catalunya Premium, de l’Agència Catalana de Turisme, en què el club de màrqueting Unique Premium de l’entitat, juntament amb diverses empreses gironines (Park Hotel San Jorge & Spa by Escampa Hotels, Hostal de la Gavina, Naturalwalks, Peralada Resort, Hotel Camiral at PGA Catalunya Golf & Wellness, Mas de Torrent Hotel & Spa, Empordà Golf Club i Boutique Villas by Corredor Mató) van promocionar l’oferta de productes, serveis i experiències úniques i d’alta gamma, el golf, l’enogastronomia i la cultura de la Costa Brava i el Pirineu de Girona entre una desena d’agències i operadors del segment de luxe estatals, britànics i nòrdics.

Finalment, els dies 15 i 16 de novembre, representants de la marca Costa Brava Cruise Ports van participar a l’International Cruise Summit a Madrid, el congrés més rellevant del sector dels creuers, on es van tractar temes relacionats amb la sostenibilitat i la innovació del sector creuerístic i les noves estratègies de venda després de la pandèmia, entre d’altres.

...
...
...
...
...