Workshops

Es participa activament en quatre workshops dirigits a mercats internacionals.


MAIG 2022

Del 8 a l’11 de maig, el Costa Brava Girona Convention Bureau va assistir, juntament amb l’Alàbriga Hotel & Home Suites GL, a l’M&I Forum Spring Europe, a Sevilla. Durant el workshop, que va comptar amb la participació de 250 agències especialitzades en turisme de negocis d’arreu d’Europa, es van mantenir 45 reunions amb agents especialitzats del sector i es van generar 6 peticions de negoci directes.

Seguidament, el 18 de maig, va tenir lloc a Londres el Workshop Catalunya Premium, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme i dirigit a una vintena d’agents especialitzats en el turisme de luxe d’aquesta ciutat. El Club de Màrqueting Unique Premium hi va participar juntament amb empreses associades a l’entitat. 

També, del 23 al 25 de maig, la ciutat de Cadis va acollir la trobada de l’Associació Internacional de Turoperadors de Golf, la IAGTO Trophy, on el Patronat de Turisme va participar conjuntament amb deu empreses del territori i va mantenir 26 reunions amb turoperadors internacionals. 

Finalment, el 26 de maig, el Costa Brava Girona Convention Bureau va prendre part a Madrid en el Meeting & Incentive Summit, organitzat pel Grup Eventoplus. En el marc de la trobada professional es van celebrar vint entrevistes amb diferents agències i empreses organitzadores d’esdeveniments estatals.

...
...
...
...