Notícia del Butlletí Febrer 2019

Workshops

Participació en dos workshops presencials, a les ciutats de Dublín i Moscou, i en un workshop digital sobre benestar.

El 18 de febrer, el Patronat de Turisme va participar per primera vegada en el workshop Meet the Media, celebrat a Dublín (Irlanda), en el marc del qual es van mantenir 30 entrevistes amb periodistes i bloguers de mitjans irlandesos offline i online. Gràcies a aquesta acció, es van poder detectar noves oportunitats relacionades amb la creació de continguts per a les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona i, alhora, es va planificar l’organització de viatges temàtics per a prescriptors irlandesos al llarg del 2019.

El 19 de febrer, el Club de Salut i Benestar va presentar la Costa Brava i el Pirineu de Girona com una destinació de salut i benestar en un workshop online ofert a través de la plataforma Bookingfax —el webinar «Experiencias de bienestar en la Costa Brava y el Pirineo de Girona»— en el qual van participar 100 agents de viatges especialitzats.

El 28 de febrer, finalment, el Club Unique Premium va estar present en el workshop més important de Rússia, el Luxury Travel Market de Moscou, on es van mantenir, en total, 50 entrevistes amb agències de viatges especialitzades en turisme de luxe.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona