Notícia del Butlletí Juny

Workshops

Participació en un workshop multimercat enfocat a l’oferta de turisme de negocis i en un workshop genèric destinat al mercat internacional.

Del 7 al 10 de juny, el Costa Brava Girona Convention Bureau va participar en el workshop MICE PEAK The Hague a l’Haia, als Països Baixos. En el marc de l’acció, es van mantenir dotze entrevistes amb professionals del sector interessats en l’oferta de la Costa Brava; a més, la demarcació de Girona es va presentar com una destinació idíl·lica per acollir convencions i esdeveniments enfocats al turisme de negocis.

Del 10 al 12 de juny, així mateix, es va participar en el workshop City Fair London, destinat al mercat internacional i celebrat a la ciutat de Londres, amb l’objectiu de donar a conèixer, posicionar i projectar la imatge de la Costa Brava i el Pirineu de Girona per consolidar la destinació entre els operadors turístics britànics i establir nous contactes comercials. Durant aquesta trobada professional es van celebrar 22 reunions amb operadors turístics i agents de viatges de tot Europa.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona