Notícia del Butlletí Maig 2018

Workshops

Dos workshops temàtics i un de multiproducte acosten l’oferta turística gironina als agents de viatges i als operadors turístics.

Del 6 al 9 de maig, el Club de Màrqueting de Salut i Benestar del Patronat de Turisme va participar per primera vegada en el workshop Wellbeing Connections, que va tenir lloc a l’illa de Creta, a Grècia. Durant tres jornades es van fer nombroses entrevistes entre buyers i suppliers, amb conferències i tallers sobre el producte.

El 29 de maig es va dur a l’hotel W Barcelona el Workshop Costa Brava Girona, que va aplegar 33 empreses i entitats turístiques gironines i més de 80 professionals d’agències de viatges de l’àrea metropolitana de Barcelona interessats en productes, circuits i paquets vacacionals, culturals, escolars, accessibles, esportius i d’activitats en la natura.

El 30 de maig, finalment, a l’espai Pangea de Barcelona es va dur a terme l’Afterwork MICE Costa Brava Girona, impulsat pel Costa Brava Girona Convention Bureau, en què van participar 32 entitats i agents del sector gironins i 70 agències organitzadores d’esdeveniments de Barcelona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona