Notícia del Butlletí Febrer 2017

Workshops

El Costa Brava Girona Convention Bureau participa en el workshop de CONFEC Red, a Venècia, i el Club Unique Premium assisteix al roadshow Lobster & Friends Circle Dinners en quatre ciutats alemanyes.

Del 2 al 5 de febrer, el Costa Brava Girona Convention Bureau va participar, per segon any consecutiu, en el workshop dirigit al mercat del Regne Unit i Irlanda CONFEC Red, que es va celebrar a la ciutat de Venècia. Aquest workshop va reunir 70 compradors entre els quals hi havia responsables i product managers d’agències organitzadores d’esdeveniments, meeting planners d’empreses amb departament d’esdeveniments i associacions; en total es van fer 21 entrevistes personals i es van generar 70 contactes al mercat anglès.

Posteriorment, del 20 al 23 de febrer, un representant del Club Unique Premium del Patronat de Turisme va participar en el roadshow Lobster & Friends Circle Dinners, organitzat per Lobster Experience, que va tenir lloc a les ciutats alemanyes d’Hamburg, Düsseldorf, Stuttgart i Munic. El roadshow va permetre presentar, promocionar i comercialitzar entre 120 agents de viatges especialitzats l’oferta de productes d’alta gamma i de luxe de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona