Notícia del Butlletí Març 2016

Workshops

Professionals de diversos sectors turístics de Brussel·les, Madrid i Moscou descobreixen el potencial de la Costa Brava i Pirineu de Girona

La Costa Brava i el Pirineu de Girona s’han donat a conèixer en tres workshops adreçats a agents de viatges, operadors turístics i empreses organitzadores d’esdeveniments, en vessants com el turisme cultural, el gastronòmic i el de negocis.

A principi de mes es va organitzar un workshop entre quinze entitats i empreses de la demarcació i cent vint operadors genèrics i especialitzats de Bèlgica.

Posteriorment, el 8 de març, Madrid va celebrar la quarta edició del Meeting & Incentive Summit (MIS), on van participar dos-cents professionals del sector del turisme de negocis del mercat estatal i internacional. Concretament, el Costa Brava Girona Convention Bureau es va reunir amb una quinzena de hosted buyers provinents dels Països Baixos, França, Espanya, Catalunya, la República Txeca, Ucraïna, Lituània i Rússia.

Finalment, el 23 de març, la Costa Brava es va promocionar a Rússia en el marc del Moscow International Travel & Tourism Exhibition (MITT), on va presentar la destinació davant de cent trenta agents de viatges i va mantenir reunions amb dirigents d’agències de viatges.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona