Workshops

Quatre esdeveniments professionals internacionals centren la promoció dels sectors dels creuers, el turisme esportiu i el turisme MICE.


JUNY 2024

De l’11 al 14 de juny va tenir lloc a Tarragona l’Assemblea General MedCruise. En l’esdeveniment hi van participar els seus membres (ports, destinacions, serveis, receptives, consignataris) i hi van assistir més de cent cinquanta professionals. Durant les jornades de reunions B2B es van mantenir dotze entrevistes amb companyies de creuers com ara Ambassador Cruise Line, Seabourn, Silversea Cruises, Star Clippers, Swan Hellenic Cruises i Four Seasons Yachting, interessades pels serveis dels ports de la marca Costa Brava Cruise Ports.

Del 14 al 17 de juny, el Costa Brava Girona Convention Bureau va participar en el Workshop Events Club Forum de Praga, a la República Txeca, juntament amb el Palau de Congressos de Girona, Lloret Convention Bureau i Azure Hotel. En el decurs de l’esdeveniment es van mantenir una vintena de reunions amb representants d’associacions europees empresarials, científiques i mèdiques.

Del 18 al 20 de juny, el Patronat de Turisme va prendre part per primera vegada en el Workshop Teams Europe a Londres, esdeveniment professional de temàtica esportiva en el qual participava com a coexpositor dins l’estand de Catalunya. S’hi van celebrar dos networking amb una vintena de reunions en total.

Per últim, del 25 al 28 de juny, es va participar al Meet Catalunya Green, celebrat a la Costa Brava. L’esdeveniment, organitzat pel Catalunya Convention Bureau amb la col·laboració del Costa Brava Girona Convention Bureau, va reunir setanta-cinc operadors turístics internacionals del sector del turisme de negocis amb una vuitantena d’empreses catalanes entorn d’un worskhop que va generar 1.500 entrevistes comercials, pràctiques de networking i activitats de descoberta de l’oferta de les destinacions catalanes a través de set viatges de familiarització.

...
...
...
...
...