Workshop Premium & MICE

Vint programadors de viatges de luxe i representants d’agències organitzadores d’esdeveniments de l’Estat espanyol visiten la destinació.


SETEMBRE 2022

Amb motiu del workshop Premium & MICE & Benestar, organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona el 23 de setembre, 18 programadors de viatges de luxe i representants d’agències organitzadores d’esdeveniments de l’Estat espanyol es van trobar amb 18 representants d’empreses i entitats gironines del sector dels allotjaments i de les reunions i congressos. En el marc de la trobada professional es van celebrar unes 300 reunions i es van generar diverses peticions de negoci directes.

Després del workshop i del sopar networking celebrat a la Farinera Sant Lluís, va seguir un fam trip de dos dies pel territori en el decurs del qual els participants van conèixer localitats, establiments hotelers i de restauració i espais d’interès cultural i enoturístic i van fer activitats de benestar. Entre els participants hi havia agències especialitzades com Box de Ideas, Grupo Evento.es, Terra Events Spain, Fab Events, Premium Incoming, Plenia Travel, Emerald Viajes, BMC Travel o Truly Spain.


...
...
...
...
...