Notícia del Butlletí Novembre 2018

Workshop Pirineus

L’oferta de neu i activitats dels Pirineus es promociona entre agències de viatges especialitzades de l’Estat.

Del 15 al 18 de novembre es va celebrar a Puigcerdà, a la Cerdanya, l’acció promocional i comercial Workshop Pirineus, que va anar seguida d’un viatge de familiarització pel Pirineu gironí i va reunir 24 entitats i empreses pirinenques catalanes i 17 agents de viatges i programadors de vacances especialitzats en activitats d’hivern, culturals i de natura procedents de Madrid, València, Alacant, Múrcia i Mallorca.

L’acció, organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb la col·laboració dels socis de la marca Pirineus de Catalunya, tenia per objectiu donar a conèixer a un grup de prescriptors i programadors de viatges l’àmplia i diversa oferta de productes i serveis turístics de les destinacions pirinenques catalanes, així com els recursos i atractius naturals, culturals i gastronòmics del territori.

Segons l’Agència Catalana de Turisme, durant el 2017 els Pirineus de Catalunya van rebre 2,7 milions de viatgers, que hi van fer més de 8,4 milions de pernoctacions. Les dades provisionals del 2018 indiquen que les destinacions de la marca Pirineus són les úniques de Catalunya que registren un creixement positiu.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona