Workshop operadors polonesos

Nou operadors turístics polonesos realitzen una prospecció a la Costa Brava i es reuneixen amb empresaris turístics gironins per establir contacte i generar futures oportunitats de negoci.


MARç 2014

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, juntament amb l’Oficina de Turisme Espanyola de Varsòvia, va dur a terme el viatge de familiarització d’un grup de nou operadors turístics procedents de Polònia a la Costa Brava del 7 a l’11 d’abril per tal de fer-los conèixer l’oferta turística de la Costa Brava.

Durant l’acció promocional de prospecció a la destinació i intercanvi professional dels polonesos, el Patronat de Turisme també va organitzar, el 7 d’abril als Apartaments Nord 1901 de Girona, un workshop entre els operadors polonesos de les empreses Atur BP, Orlando Travel, Ecco Holiday, Triada, Katania Biuro Podrozy, Sopol, Travel Projekt, entre d’altres, i dotze empresaris turístics gironins, entre els quals hi havia Viatges Bravasol, Apartaments Comte d’Empúries, Agència Corredor Mató, Apartaments Solineu, ATA, Samba Hotels, Viatges Dalsol, Sehrs Tourism, Hotel Ciutat de Girona, Agència Bravo Tourism, Apartaments La Fosca i Turisme Rural La Vila de Castelló.

En el decurs del viatge de familiarització, els operadors polonesos van poder visitar la ciutat de Girona i els principals municipis de la Costa Brava: Roses, Empuriabrava, l’Estartit, Palamós, Platja d’Aro, Blanes i Lloret de Mar. L’estada es va centrar en la realització d’activitats culturals i de turisme actiu com senderisme pels camins de ronda, a més de visites a diferents establiments hotelers que podien ser del seu interès.