Workshop invers Polònia

Vuit operadors turístics polonesos participen en un viatge de familiarització a la destinació i en una reunió comercial amb empreses del sector gironines.


MARç 2014

El 13 de maig a Lloret de Mar es va presentar i comercialitzar l’oferta turística de vacances, cultural i turística de la destinació Costa Brava a un grup d’operadors turístics polonesos en una trobada professional amb catorze empreses i agències de viatges receptives gironines.

Els operadors turístics polonesos van ser convidats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Oficina Espanyola de Turisme de Varsòvia en una acció promocional conjunta d’intercanvi i difusió de la destinació Costa Brava en l’emergent mercat emissor de turisme de Polònia.

Representants de les agències majoristes Sindbad, Kompas, Exim Tours, Ecco Holiday, Watra Travel i Neckermann Polska, entre d’altres, van visitar durant cinc dies municipis i establiments turístics de la demarcació amb l’objectiu de conèixer els serveis, equipaments i instal·lacions turístiques de la destinació per a la futura contractació i programació de viatges a Catalunya.